SISTEM DE FIXARE ADAPTIV DFS DEPRAG

Fixare directă adaptivă a fâșiilor de meteal:

Unitatea de asamblare adaptivă ADAPTIVE DFS combină tehnologia de înșurubare EC-Servo cu tehnologia de cursă EC-ServoADAPTIVE DFS VideoApplication ADAPTIVE DFS

ADAPTIVE

Recunoașterea penetrării este independentă de toleranțele din elementele de fixare și produse. Parametrii procesului se vor ajusta automat în funcție de procesul optimizat.

Advantages:

  • Cea mai mare fiabilitate a procesului

  • Cel mai scurt timp de ciclu posibil

  • Formare optimizată a pâlniei

  • Evită deteriorarea firelor

  • Mai puțin stres asupra elementelor de fixare și a produsului

  • Reduce timpul de configurare

  • Proiectat pentru materiale noi, elemente de fixare și metode de îmbinare

Recunoașterea precisă și automată a punctelor de penetrare

Datele constante raportate de modulele de control permit recunoașterea precisă și automată a tuturor punctelor de penetrare relevante.

Parametri optimi de procesare, independent de toleranțe

Schimbările parametrilor esențiale și critice în timp sunt efectuate în mod autonom de sistemul de fixare. Sistemul asigură parametrul de procesare ideal, independent de toleranțele produsului sau ale elementului de fixare. Reduce semnificativ efortul de analiză preliminară și parametrizare. Procedurile de reparare costisitoare și extinse care sunt cauzate de găuri formate incorect, șuruburi blocate sau filete deteriorate sunt menținute la un nivel minim.

Cel mai bun parametru de procesare care a fost adaptat automat pentru a se potrivi oricărei situații, garantează că piesele care trebuie conectate (elementul de fixare și produsul) sunt supuse la cel mai mic efort.

Datele de prelucrare capturate suplimentar permit o documentare a procesului sporită.

Flexibilitate maximă în timpul procesării mai multor materiale

Comenzile electronice separate pentru șurubelnița EC-Servo și tehnologia de cursă EC-Servo, în combinație cu posibilitățile extinse de parametrizare, asigură cea mai mare flexibilitate în timpul procesării mai multor materiale.

Pregătit pentru materiale și elemente de fixare noi

Este posibilă implementarea secvențelor speciale de strângere pentru elementele de fixare și materialele noi. În special pentru asamblarea materialului viitor, cum ar fi fibra de carbon și CFRP, cursa de alimentare controlată permite definirea clară a poziționării exacte și a punctelor de declanșare.