Handheld Applications

Pentru aplicații portabile, găsiți în echipamentul nostru standard de produse, începând cu prezentatoarele noastre cu șurub pentru preluarea manuală a unui șurub, precum și alimentatoarele noastre care sunt proiectate pentru a furniza una sau două stații de lucru cu șuruburi care sunt prezentate automat șurubelnițelor manuale. .

Pentru transportul automat al elementelor de fixare, sunt disponibile echipamente vibratoare, cu sabie (segment) sau Pick-and-Place.

Sistemele de presare-inserare pentru știfturi sau nituri completează sortimentul nostru extins de produse.

Sistemele de alimentare cu șurub DEPRAG constau din:

  • alimentatorul

  • șurubelnița manuală sau instrumentul de inserare prin presare

  • o unitate de întreținere

  • un control electronic

Sistemul de alimentare conține, de asemenea, unelte, cum ar fi o bucată de tip bile sau de tip split, care este adaptată pentru a se potrivi dispozitivului de fixare și a aplicației. Alimentatorul include, de asemenea, ghidajul piesei bucale și un set de.

Pentru aplicații de asamblare manuală, feed-ul eacy oferă soluții flexibile și eficiente, împreună cu șurubelnițe DEPRAG de calitate superioară.


PDF Product Catalog D 3820


în dimensiuni cu 0,15 l și 1,5 l - volum de umplere

Mașinile de însămânțat cu săbii sau alimentatoarele de segmente sunt utilizate atunci când cerința impune alimentarea ușoară și aproape fără zgomot a elementelor de fixare sensibile. Cu echipamentul nostru de alimentare cu sabie, putem prelucra dimensiunile șuruburilor de la M2 la M6. Un astfel de sistem este ideal pentru șuruburi cu o lungime de maximum 25 mm

PDF Product Catalog D 3820


Sistemul complet, care cuprinde un container de stocare, tehnologie de manipulare a materialelor, transportor liniar, separator, carcasă și controler - special conceput pentru șuruburi mai lungi - oferă o funcționare fiabilă, fără probleme, cu tehnologie 24V, independent de tensiunea de rețea și de frecvența de rețea.

PDF Product Catalog D 3835


Modulul de alimentare DEPRAG (DFM) permite ansambluri de șuruburi pe poziții de șurub care sunt dificil de accesat, prin utilizarea asistenței de vid.

PDF Product Catalog D 3820


Dacă dimensiunile șuruburilor nu permit alimentarea printr-un furtun de alimentare, de exemplu în cazul în care există o relație nefavorabilă între diametrul capului șurubului și lungimea totală, putem oferi soluții speciale, cum ar fi procesul Pick-and-Place cu aspirație în vid sau îndepărtarea prin prindere . Acest proces poate fi utilizat și în cazul în care există șuruburi care sunt greu accesibile.

PDF Product Catalog D 3820


Oferim un sortiment de dispozitive de stocare care sunt completarea ideală la sistemele noastre de alimentare. Buncărele acționate de curea măresc dramatic intervalele de umplere necesare. Buncărele noastre sunt dispozitive flexibile care pot fi utilizate pentru diferite piese - nu este necesară o remontare costisitoare.

Product Catalog D 3850


Sistemele de presurizare constau din module coordonate: dispozitivul portabil de presurizare și alimentatorul automat pentru elementele de fixare, cum ar fi niturile, știfturile și manșoanele.

Operațiunile de presurizare și plasare eficiente și fiabile sunt realizate manual.

PDF Product Catalog D 3821