Stationary Applications

Sistemul de alimentare necesar este esențial pentru productivitate și disponibilitate pentru mașinile automate de asamblare. Dezvoltat inițial pentru șuruburi cu greutate mare, sistemele de alimentare DEPRAG de astăzi sunt capabile să prelucreze șuruburi de toate tipurile cu și fără șaibe, șuruburi filetate, știfturi, nituri, piulițe, șaibe, inele O și alte componente mici de diverse formate.

Pentru aplicații staționare care utilizează șuruburi sau elemente de fixare asemănătoare șuruburilor, oferim sistemul nostru Screwfeed cu control integrat al ciclului (execuția noastră EP). Acest design este întotdeauna utilizat dacă doriți să utilizați un sistem testat și dovedit pe scară largă și în care nu doriți să utilizați propriul PLC sau în cazul în care PLC-ul dvs. are o capacitate insuficientă.

Cu un sistem de alimentare programabil în mod liber, care este disponibil în funcție de cerințele dumneavoastră pneumatice și electrice, se pot prelucra o multitudine de geometrii ale pieselor.

Integrarea PLC-ului dvs. gazdă în oricare dintre alimentatoarele fixe DEPRAG este extrem de simplă și ușoară. Sistemele de alimentare DEPRAG excelează prin capacitatea mare de ieșire, care vă măresc ciclul de asamblare, garantând în același timp o calitate înaltă continuă.

Alimentatoarele noastre staționare standard sunt oferite sub formă de vibrații și segmente. Aceste sisteme pot fi extinse prin utilizarea unui transportor liniar, dispozitive de stocare în vrac, alimentator cu bandă pe bobină sau un prezentator cu șurub.

Construcția sofisticată a tuturor alimentatoarelor, utilizarea oțelurilor foarte aliate și tratate termic pentru toate componentele critice și calitatea necesară a componentelor care urmează să fie transportate, stau la baza calității înalte a echipamentelor noastre. Multe detalii constructive, cum ar fi caracteristica de eliberare rapidă a separatorului sau carcasa basculabilă și detașabilă, simplifică manipularea în timpul pornirii sau întreținerii.

Sistemele de alimentare staționare pentru prelucrarea componentelor mici de toate tipurile, cum ar fi șuruburi, știfturi, șuruburi, nituri, piulițe, șaibe și inele. Un alimentator vibrator excelează printr-o rată de ieșire ridicată, în comparație cu alte sisteme de alimentare.

Oferim șuruburi staționare cu acționare vibratorie pentru șurub mai mic decât M1 la M20. Este posibilă prelucrarea șuruburilor cu o lungime a axului de la 5 mm până la 130 mm. De asemenea, alimentarea șurubului înfundat este ușor procesată de alimentatoarele noastre vibratoare.

PDF Product Catalog D 3830

Alimentatoarele cu sabie sau alimentatoarele cu segmente sunt utilizate atunci când cerința necesită alimentarea ușoară și aproape fără zgomot a elementelor de fixare sensibile. Cu echipamentul nostru Sword-Feeder, putem prelucra dimensiunile șuruburilor de la M2 la M6. Sunt ideale pentru șuruburi cu lungimea de până la 25 mm. Sword (Segment) Feeder sunt, de asemenea, potrivite pentru prelucrarea bilelor și a știfturilor.

PDF Product Catalog D 3830


Sistemul complet, care cuprinde un container de stocare, tehnologie de manipulare a materialelor, transportor liniar, separator, carcasă și controler - special conceput pentru șuruburi mai lungi - oferă o funcționare fiabilă, fără probleme, cu tehnologie 24V, independent de tensiunea de rețea și de frecvența de rețea.

PDF Product Catalog D 3835


Transportoare liniare sunt adesea folosite pentru a reduce distanța de mișcare, pentru a permite tamponarea pieselor și pentru extinderea fluxului de piese.

Transportoarele noastre liniare robuste asigură transportul corect către bolul de alimentare fără presiune înapoi. Deci, piesele nu vor fi niciodată salvate în timp ce vă deplasați spre bolul de alimentare.

PDF Product Catalog D 3830


Dacă dimensiunile șuruburilor nu permit alimentarea printr-un furtun de alimentare, de exemplu în cazul în care există o relație nefavorabilă între diametrul capului șurubului și lungimea totală, putem oferi soluții speciale, cum ar fi procesul Pick-and-Place cu aspirație în vid sau îndepărtarea prin prindere . Acest proces poate fi utilizat și în cazul în care există șuruburi care sunt greu accesibile.

PDF Product Catalog D 3830


Alimentatorul cu bandă DEPRAG este conceput special pentru livrarea fiabilă a procesului și cu precizie de poziție a componentelor adezive, care sunt furnizate pe benzi pentru bobine. Componentele electrice pot fi îndepărtate dintr-un tambur prin intermediul căruciorului de desprindere și poziționate cu precizie.

Acest sistem ușor de accesat poate fi integrat direct în mașina dvs. de asamblare.

Product Catalog D 3870


Prezentatoarele cu șurub sunt utilizate în principal pentru aplicații de preluare și plasare în care o mașină automată de alimentare cu șurub nu este rentabilă din cauza volumului redus. Un prezentator cu șurub poate prelucra șuruburi cu dimensiuni de filet de la M1,4 la M5 și o lungime a arborelui de până la 18 mm. Pentru a comunica cu un PLC gazdă, este pus la dispoziție un port de semnal de ieșire.

Product Catalog D 3840


Oferim un sortiment de dispozitive de stocare care sunt completarea ideală a sistemelor noastre de alimentare. Buncărele acționate de curea măresc dramatic intervalele de reumplere necesare. Buncărele noastre sunt dispozitive flexibile care pot fi utilizate pentru diferite piese - nu este necesară o remontare costisitoare.

Product Catalog D 3850